Pluimveehouderij

Achtergrond 187 x bekeken

Vlotte vraag op Duitse pluimveemarkt

Op de Duitse pluimveevleesmarkt is er een vlotte vraag. Vooral barbecueproducten zijn geliefd.

Echter, nu de vakanties op het punt staan te beginnen kan er een kentering komen in de vraag op de Duitse pluimveevleesmarkt, zo meldt het Duitse marktbureau ZMP op 25 juni 2008.

Vleeskuikens

Op de markt van kuikenvlees is er een goede vraag naar zowel hele kuikens als kuikendelen. Vooral de vraag naar verse kuikenvleugeltjes en kuikendijen voor de barbecue is omvangrijk. De kuikenprijzen zijn stabiel tot vast. Voor de producenten zijn geen verdere prijsverbeteringen bekend.

Kalkoenen

De afzet op de Duitse kalkoenenmarkt is bestendig, maar niet meer zo hectisch als enige weken terug. Al met al is het kalkoenenvlees moeiteloos af te zetten. Er zijn geen overschotten in het aanbod. De prijzen gingen licht omhoog.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.