Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Ramekers blijft als PPE voorzitter

Jos Ramekers blijft ook na 1 september voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE).

Dat zei Ramekers vanochtend in de bestuursvergadering van het PPE. Vice-voorzitter Jan Wolleswinkel sprak namens het bestuur. "We hebben de afgelopen maanden veel gesproken over hoe het verder moet met het productschap. We willen u vragen om op uw voornemen terug te komen en de zittingsperiode als voorzitter van het PPE af te maken."

Ramekers zei niet verrast te zijn en met het oog op de ongestoorde voortgang van het productschap terug te komen op zijn besluit. "Ik ga er wel van uit dat dit de bredere discussie over de structuur van de productschappen niet belemmert."

Lees ook: Ramekers blijft mogelijk als PPE-voorzitter

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    burke

    Als sector moeten wij oppassen dat de heer Ramekers binnenkort niet met een grote gouden handdruk wordt weggestuurd, want dan zijn de raape gaar. Als voorbode kunnen wij natuurlijk wel duidelijk maken dat wij hier niet van gediend zijn, de zucht naar macht is hem niet vreemd.
    Het wordt nog een warme zomer , laat uw stem gelden en ga hiermee niet akkoord.

Of registreer je om te kunnen reageren.