Pluimveehouderij

Achtergrond

Jos Ramekers

Jos Ramekers blijft aan als PPE-voorzitter.

Jos Ramekers is bereid aan te blijven als voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) en is daarvoor parttime beschikbaar. Jos Ramekers liet dit weten nadat het PPE-bestuur donderdag 12 juni 2008 in haar openbare vergadering een dringend beroep op hem had gedaan om aan te blijven als PPE-voorzitter. De dragende organisaties van het PPE zijn van mening dat Jos Ramekers onverminderd prima past in het PPE-profiel.

Jos Ramekers maakt nu bij het PPE de resterende zittingsperiode tot eind 2009 af, zonder al een besluit te nemen over de situatie vanaf 2010. Ramekers trekt daarmee zijn eerdere aankondiging tot aftreden, bij zowel PVV als PPE, voor wat betreft PPE in op verzoek van de organisaties. „Weer op volle kracht vooruit”, zo concludeerde Jos Ramekers.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.