Pluimveehouderij

Achtergrond 750 x bekeken

Branderhorst neemt Frank Hazenbroek over

Branderhorst freshfood bv in Giessen (N-B) neemt met ingang van 18 augustus 2008 Poeliersbedrijf Frank Hazenbroek bv in Sprundel (N-B) over.

Branderhorst freshfood en Poeliersbedrijf Frank Hazenbroek zijn beide gespecialiseerd in kip(producten) en wild. Branderhorst freshfood bv maakt maaltijdoplossingen en maaltijdcomponenten voor de retail-, de foodservice- en de industriële markt en verse kwaliteitsproducten, met kip en kalkoen als belangrijke basis. Branderhorst speelt met de overname in op de ontwikkeling dat supermarktorganisaties hun producten steeds vaker van een beperkte groep leveranciers betrekken.

Branderhorst freshfood verhuist na de overname naar Sprundel naar het uitgebreide bedrijfscomplex van Poeliersbedrijf Frank Hazenbroek, dat meer dan voldoende ruimte biedt om er de activiteiten van beide bedrijven in onder te brengen.

Bij Poeliersbedrijf Frank Hazenbroek, een in 1977 opgericht familiebedrijf, werken 50 mensen. Bij de bedrijven samen werken 110 personen, exclusief vakantiekrachten, omgerekend 70 fte.

Of registreer je om te kunnen reageren.