Pluimveehouderij

Achtergrond 301 x bekeken

Vraag blijft goed op Duitse pluimveemarkt

Op de Duitse pluimveevleesmarkt is de vraag naar kuikenvlees en kalkoenenvlees nog altijd goed. De markt neemt de Duitse pluimveevleesproductie vlot op. Importdruk is er niet. Dit meldt het Duitse marktbureau ZMP op 28 mei 2008.

Kuikenvlees

Het barbecueseizoen beïvloedt de vleeskuikenmarkt nog altijd positief. Niet alleen de speciale barbecueproducten doen het goed: het kuikenaanbod is over het algemeen maar krap aan toereikend.

Kalkoenenvlees

De vraag op de kalkoenenmarkt is vlot. Hier laat zich ook de invloed gelden van de verminderde kalkoenenproductie in Duitsland en elders. Met name witvlees is goed gevraagd, maar ook het roodvlees is probleemloos af te zetten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.