Pluimveehouderij

Achtergrond

Jiggs Killgore

Jiggs Killgore is in mei 2008 bij Hubbard LLC aangesteld als directeur Broederijen.

In de functie van directeur Broederijen bij Hubbard LLC is Jiggs Killgore verantwoordelijk voor het managen van alle broederijen van Hubbard LLC. Jigg Killgore zal zich speciaal richten op het garanderen van het leveren van kwaliteitsproducten aan de klanten.

Jiggs Killgore is in de Verenigde Staten een vooraanstaand expert op het gebied van broederijtechniek. Hij heeft bij vleeskuikenintegratie Tyson 21 jaar lang gewerkt in het management op het gebied van broederijtechniek. Ook heeft Jiggs Killgore 9 jaar gewerkt bij Cobb-Vantress in het management op het gebied van fokkerij en broederij en daarvoor gaf hij leiding bij twee kuikenbroederijen.

Jiggs Killgore rapporteert aan Mark Barnes, chief operating officer van Hubbard LLC.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.