Pluimveehouderij

Achtergrond

Jacky Michard

Jacky Michard is in april 2008 aangesteld als senior technisch manager en nutritionist bij Hubbard.

Jacky Michard wordt bij Hubbard senior technisch manager voor Azië. In deze functie bewaakt hij de kwaliteit van de technische ondersteuning in de regio Azië en heeft hij directe technische verantwoordelijkheid voor diverse grote klanten.

In de functie van senior nutritionist voor de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika) zal hij advies geven aan zowel Hubbard als klanten van Hubbard.

Jacky Michard heeft uitgebreide ervaring in de pluimveewereld. Hij heeft twaalf jaar gewerkt voor ISA (later Hubbard ISA), en daarna heeft hij vijf jaar gewerkt voor Evialis in Frankrijk als internationaal pluimveenutritionist.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.