Pluimveehouderij

Achtergrond 218 x bekeken

Week 16: slachtkippen: NOP gelijk

Na een lange periode van dalingen in de slachtkippenprijs heeft de NOP nu gelijkblijvende noteringen. Pluimveebeurs Barneveld daarentegen gaat door met de prijsdalingen bij de slachtkippen, ook in deze week (week 16/2008) ging er weer een cent af van de slachtkippenprijzen. Ook in Deinze waren de slachtkippenprijzen deze week een cent lager. Overigens waren ook in Duitsland lichte dalingen in de slachtkippenprijzen te zien; het aanbod uitgelegde hennen is seizoenmatig hoog en de vraag naar soepkippen in de detailhandel is laag.

Vleeskuikenmoederdieren

Ook bij de vleeskuikenmoederdieren is er geen verandering in de NOP-notering. Pluimveebeurs Barneveld noteerde 1 cent lager en Deinze liet een daling zien van 2 cent.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.