Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Week 10: hogere broedei-inleggen

Het lijkt erop dat de inleggen van broedeieren voor volgende week hoger zijn. De vraag naar broedeieren voor export is goed.

De vrije prijzen van de broedeieren bewegen zich boven de integratieprijs.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Broedei

    De vleeskuikenmarkt ziet er goed uit.
    Men kan het zich permiteren om de markt stroef te laten lopen. Anders vertaald hogere prijsen te vragen. De pakhuizen staan leeg. Wat ingevroren zou moeten worden is er toch in now time weer uit. De broedeiprijs notering loopt zo langzamerhand tegen de werkelijke uitbetaalde prijzen aan, maar loopt toch nog een beetje achter. Broederijen hebben echter nu al afspraken gemaakt met vermeerderraars om de broedeiprijs de komende weken nog verder te verhogen. Overal moeten moederdieren nog langer blijven zitten, terwijhl vermeerderraars er juist belang bij hebben om dieren kortere te laten zitten.

Of registreer je om te kunnen reageren.