Pluimveehouderij

Achtergrond 244 x bekeken

Teun Veldkamp

Teun Veldkamp is per 1 maart 2008 bij ASG-WUR aangesteld als senior onderzoeker/projectleider pluimveevoeding.

Daarmee is dr. ing. Teun Veldkamp (42) weer terug bij de Animal Sciences Group van Wageningen UR (ASG-WUR) in Lelystad. Teun Veldkamp gaat zich binnen het cluster Diervoeding van ASG-WUR onder meer richten op de samenhang tussen de voeding van pluimvee en diergezondheid/dierenwelzijn, milieukwaliteit en productkwaliteit.

Voor zijn (her)aanstelling bij ASG-WUR was Teun Veldkamp, sinds mei 2007, onderzoeker pluimveevoeding bij Schothorst Feed Research in Lelystad.

Voor zijn periode bij Schothorst Feed Research werkte Teun Veldkamp gedurende 18 jaar als pluimveeonderzoeker bij achtereenvolgens de Stichting Pluimveeteeltproefbedrijven, Praktijkonderzoek Pluimveehouderij en ASG-WUR.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.