Pluimveehouderij

Achtergrond 178 x bekeken 6 reacties

Omaanse winkelketen boycot Nederlandse producten

De Omaanse detailhandelketen Al Jadeeda boycot vanaf zondag alle producten uit Nederland en Denemarken. De ban is een reactie op de karikaturen van de profeet Mohammed, die onlangs weer in de Deense media zijn verschenen, meldde de Oman Times zondag.

De boycot wordt pas opgegeven als de ,,beledigende karikaturen'' niet langer worden gepubliceerd, zei een woordvoerder van Al Jadeeda tegen de krant. De anti-koranfilm Fitna van Geert Wilders heeft in de moslimwereld voor veel beroering gezorgd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  fred

  helemaal mee eens!
  Boycotten die moslim landen, Ondergetekende kan als ondernemer in de agrarische sector daar toch niets verdienen.

 • no-profile-image

  Moslimlanden boycotten? Dat lijkt mij niet eenvoudig.
  Want komt er uit die landen iets bruikbaars dan? behalve olie uit de woestijn van sommige van hun.

 • no-profile-image

  fred

  Boycotten die moslimlanden, en die olie hebben wij helemaal niet nodig. Het alternatief ligt heel dichtbij. EN dat is gewoon drijfmest. door dit te kraken kan daar een brandstof uit worden ontwikkeld waar motoren op kunnen draaien. Dit is allang in laboratoriums bewezen. Maarja de olielobie is machtig, en die houd veel alternatieven tegen. De prijs van een vat olie is al aardig de goede kant op aan het gaan. Kan de mest brandstof op grote schaal worden ontwikkeld. EN MEST OVERSCHOT,!!! WAT IS DAT, WE KOMEN MEST TE KORT.


  groeten

 • no-profile-image

  Domi nee

  Ha leuk zeg , dat is ongeveer hetzelfde alsof
  Ijsland geen koelkasten uit Oman meer wil.
  Laat een ding duidelijk zijn.
  Dit is DE kans voor "de verenigde staten" van europa om haar deelnemende staten duidelijk te maken, dat zij die deelnemende landen ONVOORWAARDELIJK steunt.
  Nederland kan ALLE evt. gederfde inkomsten aftrekken van haar veel te grote financiële bijdrage aan de Europese luchtballon Unie.
  Trouwens bestaat er wel een prijs voor vrijheid, blijheid?

 • no-profile-image

  mg

  Vind een alternatief voor olie en alle landen die nu zo'n grote mond hebben zijn tot de bedelstaf veroordeeld, omwille van het groot kapitaal moeten wij alle bedreigingen voor lief nemen. dan maar weer op de fiets en schepen met zeilen wie doet er mee.

 • no-profile-image

  Nathanael

  Ik stel voor dat we alle producten die van moslimlanden komen gaan boycotten, zolang ze zich tegen het westen profileren meer er wel winst uit willen slaan. Zolang er met de christenen gespot wordt (ook door karikaturen!) en er minderwaardig over onze cultuur gedaan wordt, zolang dat ze blijven dreigen met moorden en aanslagen, ipv een vredige betoging... Wie durft?

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.