Pluimveehouderij

Achtergrond 445 x bekeken

Jos Ramekers

Jos Ramekers treedt per september 2008 af als voorzitter van de productschappen PVV en PPE.

Het terugtreden van Jos Ramekers als PVV- en PPE-voorzitter is woensdagmiddag 5 maart 2008 bekendgemaakt door het gemeenschappelijk secretariaat van het PVV en PPE. Jos Ramekers heeft de bestuursleden van beide productschappen op de hoogte gebracht van zijn besluit om terug te treden.

In zijn bekendmaking wijst Jos Ramekers erop, dat hij per januari 2008 door de Kroon herbenoemd is voor een nieuwe termijn voor de jaren 2008 en 2009. Maar na rijp beraad heeft hij gehoor willen geven aan de 'kennelijke behoefte van enkele dragende organisaties om ruimte te maken voor verdere inhoudelijke en bestuurlijk vernieuwing'.

De voorzittersfuncties bij het Productschap Vee en Vlees en het Productschap Pluimvee en Eieren komen derhalve per september vacant.

• agd.nl, 29 december 2007: Jos Ramekers heeft deuk opgelopen

• agd.nl, 5 maart 2008: Meningsverschil escaleert

•: meatandmeal.nl, 6 maart 2008: Jos Ramekers: 'Opstappen komt ongelegen'

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.