Pluimveehouderij

Achtergrond 250 x bekeken

Gert-Jan Oplaat

Gert-Jan Oplaat is benoemd tot vice-voorzitter van de NVP.

Gert-Jan Oplaat (42) is benoemd door het landelijk bestuur van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP). De NVP maakte de benoeming van Gert-Jan Oplaat tot vice-voorzitter van de NVP donderdag 20 maart 2008 bekend.

Gert-Jan Oplaat maakt sinds april 2005 deel uit van het dagelijks bestuur van de pluimveehoudersvakbond NVP, waarin hij zich bezighoudt met de volgende onderwerpen: advies en strategie; media, pr en communicatie; wet- en regelgeving; Haagse en buitenlandse contacten.

Het dagelijks bestuur van de NVP ziet het voormalig Tweede Kamerlid Gert-Jan Oplaat (VVD) als een belangrijke schakel tussen bedrijfsleven en politiek.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.