Pluimveehouderij

Achtergrond 502 x bekeken

Isacom weer in bedrijf

Broederij ter Heerdt in Zevenaar en broederij ’Het Anker’ in Ochten gaan vanaf 1 november 2008 een joint venture aan, genaamd Isacom bv, waarin zij hun ouderdierenplanning samenvoegen.

Het doel van de joint venture van Broederij ter Heerdt en Broederij 'Het Anker' is om een efficiënte planning van de ISA-ouderdieren in Nederland te verzorgen. Binnen Isacom bv worden ouderdieren van de merken Isa Brown, Bovans Brown, Dekalb White en Dekalb Amberlink gehouden. De samenwerking tussen beide Gelderse broederijen richt zich enkel op de broedeivoorziening.

Isacom bv nieuw leven ingeblazen

Door deze nieuwe joint venture wordt Isacom bv weer nieuw leven ingeblazen. Isacom is in 1991 opgericht door Broederij ’Het Anker’, Verbeek’s Broederij en Opfokbedrijven in Renswoude (destijds in Lunteren), Pronk’s Broederij in Meppel en Interbroed in Veghel voor de broedeiplanning. Sinds 2007 was broederij ’Het Anker’ de enige aandeelhouder van Isacom, dat een slapend bestaan leidde.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.