Pluimveehouderij

Achtergrond 330 x bekeken

Designbehuizing voor Microfan

Van Issum Techniek bv in Horst (L) heeft de behuizingen van zijn Microfan-apparatuur vernieuwd en voorzien van heldere frontstickers.

Het gaat om klimaat- en voercomputers, verlichtingsregelaars, dataloggers, ventilatieregelaars en meet-, regel- en bewakingsapparatuur.

De nieuwe Microfan-behuizingen bieden meer aansluitruimte, met als grote voordeel dat de installateur eenvoudig en snel kan installeren. Bovendien bevat de behuizing een kliksluiting die desgewenst ook met een schroef kan worden vergrendeld. Prints blijven uitwisselbaar met de oude behuizing. Daarnaast is er een degelijke verpakking met een frisse uitstraling ontwikkeld om de behuizingen in perfecte staat af te leveren, zo meldt Van Issum Techniek.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.