Pluimveehouderij

Achtergrond 273 x bekeken

Mark Barnes

Mark Barnes is per 2 januari 2008 aangesteld als chief operating officer van Hubbard LLC.

Met zijn aanstelling bij Hubbard LLC wordt Mark Barnes verantwoordelijk voor alle activiteiten van Hubbard in Noord- en Zuid-Amerika met uitzondering van Brazilië, waar Hubbard do Brasil rechtstreeks blijft rapporteren aan het hoofdkwartier in Frankrijk.

De afgelopen 19 jaar heeft Mark Barnes leidende posities bekleed bij Cobb-Vantress in de Verenigde Staten, Brazilië en ZUid-Amerika.

Mark Barnes is geboren in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft zijn opleiding genoten in de VS, waar hij afstudeerde aan de University of Maryland Eastern Shore op het gebied van pluimveetechniek en pluimveemanagement.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.