Pluimveehouderij

Achtergrond

'Kiplekker' zoekt collega's

'Vleeskuikenhouders en vermeerderaars welkom'.

De werkgroep ‘Blij met Kip’ heeft een nieuwe naam en heet nu de werkgroep ‘Kiplekker’. De nog jonge werkgroep 'Kiplekker' bestaat uit vleeskuikenhouders die zich gaan bezighouden met voorlichting over de vleeskuikenhouderij aan consumenten en jongeren.

Internet, scholen en beurzen

De voorlichting over de vleeskuikenhouderij aan consumenten en jongeren doet de werkgroep 'Kiplekker'via internet, scholen en beurzen.

Elly de Kort

Trekker van het project 'Kiplekker' is vleeskuikenhoudster Elly de Kort uit Loon op Zand. „We hebben al best aardig wat mensen bij elkaar die mee doen, maar vooral voor het bemensen van de stand op grote consumentenbeurzen, zoals de Libellebeurs in mei, kunnen we nog wat collega’s gebruiken. Vleeskuikenhouders, maar ook vermeerderaars zijn welkom.”

Meer inlichtingen over meewerken aan 'Kiplekker'

Voor nadere informatie over meewerken aan het project Kiplekker kunt u zich wenden tot:
• Elly de Kort: eldekort@wanadoo.nl
• Karola Colombijn: k.colom@zlto.nl

Inspiratiebron: Blij met een Ei

'Kiplekker' (met voorheen de werktitel 'Blij met Kip') is geïnspireerd door Blij met een Ei, dat al jaren aan de weg timmert met voorlichting aan consumenten en jongeren over eieren en de legpluimveehouderij.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.