Pluimveehouderij

Achtergrond 2 reacties

Wereldwijde vaccinatie vogelpest stapje dichterbij

Wereldwijde vaccinatie tegen vogelpest is een stap dichterbij gekomen, nu onderzoekers van de rijksuniversiteit van Gent erin geslaagd zijn met hele lage vaccindoses voldoende weerstand op te bouwen bij de mens.

Jan Schils

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hobbydierhouder

  Wat een PRUTKOP! Ik denk 'gut er is me wat ontgaan? Gaan ze al het pluimvee op de wereld vaccineren?'.
  Tuurlijk niet, mensen.... ondertussen blijft het pluimvee bij bosjes doodgaan of uitgemoord worden.
  Water naar de zee dweilen, of de kraan naar de dweil brengen, Mohammed die niet naar de berg wil dus de berg maar naar Mohammed brengen of allebei maar wegbrengen, naar de zee, met een dweil, m.a.w. dit is de verkante keerd op. Nee, dit is geld verdienen! Gut, ik heb 'm door geloof ik. En dan verdwijnt het gezond verstand, 'nog' gezond verstand.
  Wie die niet bestaande noch te voorspellen pandemie verzonnen heeft moet nu wel schathemeltje rijk zijn.
  Het blijft een ROTKOP boven dit artikel, vaccinatie vogelpest heeft betrekking op VOGELS. Mensen zijn rare vogels.

 • no-profile-image

  Marjolein

  Hallo zeg,

  Er gaan ook mensen dood hoor. Misschien niet in dit land, maar wel elders. Ga je schamen. En ja er zal best flink geld verdiend gaan worden door de farmaceutische industrie, idem dito met Aids medicatie. En ja daar kan je een vieze smaak van in de mond krijgen, maar van deze reactie krijg ik een hele vieze smaak in mijn mond

Of registreer je om te kunnen reageren.