Pluimveehouderij

Achtergrond

Meyn koopt BoneScan

Meyn Food Processing Technology koopt de BoneScan-technologie van Spectral Fusion Technologies Ltd.

De BoneScan-technologie van Spectral Fusion Technologies (SFT) betreft op röntgenstraling en camerabeeld gebaseerde inspectiesystemen. Meyn wil met de aankoop van de BoneScan-technologie zijn portfolio uitbreiden en de röntgen- en cameratechnologie verder ontwikkelen voor de pluimveeverwerkende industrie.

Onderdeel van Meyn Smart-oplossing

Meyn en SFT zijn al jarenlang strategische partners en hebben samengewerkt in pluimveeprocessingprojecten waarin de BoneScan-technologie een geïntegreerd onderdeel is van de Meyn Smart-oplossing voor ontbenen.

Meyn Food Processing Technology bv is gevestigd in Oostzaan en is leverancier van pluimveeslachterijapparatuur.
Spectral Fusion Technologies Ltd (SFT) is gevestigd in Coleshill, nabij Birmingham (VK).

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.