Pluimveehouderij

Achtergrond 1116 x bekeken

Anita Wouters

Mevr. ir. A.N. Wouters wordt per 1 september 2007 directeur-generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Anita Wouters (52) volgt als directeur-generaal van het ministerie van LNV prof. dr. A.N. van der Zande op. André van der Zande is op 2 mei 2007 benoemd tot secretaris-generaal van het ministerie van LNV.

Anita Wouters is sinds 2004 plaatsvervangend directeur-generaal Water van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de periode 2002-2004 was zij directeur Water bij Verkeer en Waterstaat. Daarvoor was zij via de Stichting Intermin interim-directeur bij verschillende overheidsdiensten.

Anita Wouters studeerde aan de Landbouwuniversiteit van Wageningen.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.