Pluimveehouderij

Achtergrond 392 x bekeken

Renée Bergkamp

Directeur-generaal mr. R.M. (Renée) Bergkamp verlaat het ministerie van LNV en wordt per 1 september 2007 directeur-generaal bij Economische Zaken.

De ministerraad heeft 8 juni 2007 ingestemd met de benoeming van Renée Bergkamp tot directeur-generaal Ondernemen & Innovatie bij het ministerie van Economische Zaken (EZ). Zij volgt drs. Chr. P. Buijink op die per 23 februari 2007 is benoemd tot secretaris-generaal bij het ministerie van Economische Zaken.

Weg bij LNV
Renée Bergkamp (1959) is sinds 2002 directeur-generaal bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Daarvoor was zij onder andere directeur bij diverse beleidsdirecties bij het ministerie van Justitie. Renée Bergkamp heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.