Pluimveehouderij

Achtergrond 484 x bekeken

Frans Claessens

Legpluimveehouder F.P.J. (Frans) Claessens uit Ysselsteyn (L) is maandag 16 april 2007 op 52-jarige leeftijd overleden.

Frans Claessens was ruim 25 jaar bestuurslid van de afdeling leg van NOP-kring Limburg - later subvakgroep legpluimvee van de LLTB - waarvan ongeveer 15 jaar als secretaris. Hiervoor ontving hij twee jaar geleden de zilveren draagspeld van de LLTB.


Ook was Frans Claessens mede-oprichter van de Stichting Blij met een Ei, lid van de dorpsraad in zijn woonplaats Ysselsteyn en namens de CDA-afdeling Venray was hij lid van de Commissie R en O in de gemeente Venray.

Frans Claessens was al enige tijd ziek. Hij leed aan asbestose. Hij is zaterdag 21 april 2007 begraven.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.