Pluimveehouderij

Achtergrond 820 x bekeken

Colinex LA tegen E. coli

Het middel Colinex LA werkt aantoonbaar tegen E. coli. Dat blijkt uit veldbevindingen en is het is nu ook bevestigd in twee onafhankelijke klinische proeven.

De fabrikant van Colinex LA, Mercordi Animal Care in Halen (B), meldt dat de 'overtuigende veldbevindingen' van Colinex LA als middel tegen E. coli zijn bevestigd door twee onafhankelijke klinische proeven van de Free American University of Beiroet (Libanon) en de Universiteit van die Vrystaat in Bloemfontein (Zuid-Afrika).

Significante daling E. coli

De proeven bevestigen een significante daling van de E. coli-incidentie en een daarmee gepaard gaande significante toename van de technische en financiële resultaten en een meetbare reductie van afkeuringspercentages.

Toediening via drinkwater

Colinex LA is een op plantenextracten gebaseerd middel tegen E. coli dat via drinkwater wordt toegediend. Colinex LA is sinds vier jaar op de markt.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.