Pluimveehouderij

Achtergrond 385 x bekeken

Fittra-voerpan voor vleeskuikens

De Fittra-voerpan is een nieuwe voerpan voor vleeskuikens van VDL Agrotech uit Eindhoven.

De Fittra-voerpan is door de lage rand van de onderpan goed toegankelijk voor eendagkuikens. Het ontbreken van een grill voorkomt dat dieren in de pan kunnen blijven zitten. De anti-morsrand voorkomt voervermorsing.

Verstelbaar voerniveau

De Fittra-voerpan is gebruiksvriendelijk door zijn centraal verstelbare voerniveau-instelling. Het gladde oppervlak en de roteerbare pan dragen bij aan een snelle en efficiënte reiniging. De separate voerconus kan in schoonmaakstand worden gezet of geheel worden losgekoppeld voor het reinigen. Dankzij de deelbare kop is de voerpan eenvoudig te monteren, ook op bestaande installaties met een 45 mm-transportbuis.

Op Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

Sleegers Farm Equipment uit Someren en Rijnvallei Bedrijfstechniek uit Barneveld presenteren de Fittra-voerpan op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, die van 6 t/m 8 maart 2007 plaatsvinden in Gorinchem (Gld).

Meer inlichtingen over de Fittra-voerpan

Agrotech
Fittra

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.