Pluimveehouderij

Achtergrond 247 x bekeken 1 reactie

Rollermeel Continu

Rollermeel Continu van Agrifirm is een leghennenvoer voor de hele legperiode, dat ook voorziet in de langzaam groeiende behoefte aan voedingsstoffen voor de eischaalkwaliteit.

De moderne legkip heeft tussen 30 en 65 weken een constante eigrammenproductie. In deze periode is ook de behoefte aan voedingsstoffen per dag nagenoeg constant. Om die reden introduceert Agrifirm het legvoer Rollermeel Continu. In de legperiode voorkomt Rollermeel Continu voerwisselingen. De leghennen houden zo hun grote legvermogen blijvend op peil.

Voor de pluimveehouder betekent het met Roller Continu niet meer hoeven wisselen van voersoort extra gemak. Rollermeel Continu is niet alleen in samenstelling constant, maar ook in gehalten en in voervorm. Bij goed ingestelde doseerapparatuur is dan geen extra check nodig.

Het assortiment Rollermeel Continu is geschikt voor zowel scharrelhuisvesting als kooihuisvesting. Ook kent Rollermeel Continu varianten voor de witte hen of bruine hen en voor wel of niet GGE/KAT-waardig.

Albert Papenburg

Eén reactie

 • no-profile-image

  b.dekker

  1 voersoort zeer juist

  De behoefte aan voedingsstoffen 30/65 weken neemt juist zeer sterk toe.
  De eieren worden toch steeds zwaarder en wat denkt men van het verenpak.
  Derhalve in ieder geval meer eiwit.

Of registreer je om te kunnen reageren.