Pluimveehouderij

Achtergrond

Goud voor Gijsbers

Ruud Gijsbers heeft de gouden ZLTO-speld gekregen.

Ruud Gijsbers uit Venhorst (N-B) kreeg de gouden ZLTO-speld omdat hij al 20 jaar bestuurlijk actief is voor vermeerderaars en opfokkers.

De onderscheiding is dinsdag 13 november 2007 opgespeld tijdens de ZLTO-ledenbijeenkomst voor vermeerderaars en opfokkers in Veghel. Ruud Gijsbers nam tijdens die bijeenkomst afscheid als bestuurslid van de ZLTO-vakgroep pluimvee en als voorzitter van de ZLTO-klankbordgroep vermeerderaars.

Ruud Gijsbers is sinds januari 2004 voorzitter van de landelijke NOP-kring Vermeerderaars en Opfokkers, waarvan hij sinds 1992 bestuurslid is. Hij is ook vice-voorzitter van Avipol, de Onderlinge Waarborgmaatschappij voor vermeerderaars.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.