Pluimveehouderij

Achtergrond

Paraban tegen bloedluis

De firma Van de Aast Agro heeft een nieuw middel tegen bloedluis ofwel vogelmijt: Paraban. Het bloedluismiddel is een natuurproduct; het is de fijnst mogelijke uitvoering van zeeschelpenkalkmeel.

Het bloedluismiddel Paraban moet worden verstoven over de kippen, bij voorkeur in het donker. Het bloedluismiddel gaat in de bewegende delen van het skelet van de bloedluis zitten. Daardoor kan de bloedluis niet meer bewegen en de vogelmijt sterft als gevolg daarvan.

Met regelmatige behandeling met het bloedluismiddel Paraban is het bloedluisprobleem goed te beheersen, zo leren de ervaringen van gebruikers, aldus de leverancier Van de Aast Agro . Het bloedluismiddel Paraban is in verhouding goedkoop en kent geen wachttijden voor vlees en eieren.

Van de Aast Agro vof

• Molenbergstraat 24, 7679 TS Langeveen
• tel. (0546) 68 12 70
• e-mail: jvda@introweb.nl
• internet: aastagro.nl

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.