Pluimveehouderij

Achtergrond

Florence Been-Kuijer

Florence Been-Kuijer uit Blije (Fr) verlaat het bestuur van de vakgroep pluimveehouderij van LTO Noord en het bestuur van de landelijke NOP-vakgroep Vleeskuikenhouders.

Florence Been-Kuijer was pas recentelijk, in april van dit jaar, toegetreden tot het bestuur van de vakgroep pluimveehouderij van LTO Noord en het bestuur van de landelijke NOP-vakgroep Vleeskuikenhouders.

De reden dat Florence Been-Kuijer stopt met het bestuurswerk in de vakgroep pluimveehouderij en de NOP-vakgroep is dat zij en haar man Willem hun vleeskuikenbedrijf hebben verkocht en dit najaar vertrekken naar Zweden om daar een melkveebedrijf te gaan runnen. Voor ze in 2002 in Blije vleeskuikens gingen houden hadden Florence Been-Kuijer en haar man gedurende tien jaar een melkveebedrijf in Denemarken.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.