Pluimveehouderij

Achtergrond

Leghennenvoeders geoptimaliseerd

Voercoöperatie Rijnvallei in Wageningen heeft enkele van haar leghennenvoeders geoptimaliseerd.

Voercoöperatie Rijnvallei heeft besloten tot de verbeteringen in de leghennenvoeders om te voldoen aan de steeds zwaardere eisen die leghennen aan het voer stellen door de jaar op jaar verbeterende prestaties.

Het geoptimaliseerde assortiment leghennenvoeders van voercoöperatie Rijnvallei is nauwkeurig afgestemd op de specifieke eisen van leghennen, zoals normen voor meer en minder beweging, waarmee Rijnvallei de laatste jaren veel ervaring heeft opgedaan.

Rijnvallei heeft niet alle voeders ’aangepakt’. De AR-reeks is bijvoorbeeld niet aangepakt, want zo zegt de mengvoerfabrikant: 'de reeks is al vele jaren zo succesvol, dat dit AR-product onbesproken goed is', aldus de mengvoerfabrikant.

• De nieuwe assortimentsoverzichten van voercoöperatie Rijnvallei zijn te verkrijgen via tel. (06) 55 73 32 52.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.