Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Rowdy Plantema

Pluimveedierenarts R.J. (Rowdy) Plantema heeft maandag 26 juni 2006 een ’eerste steen’ gelegd bij de in aanbouw zijnde nieuwe dierenartsenpraktijk Plantema op het bedrijvenpark De Haardijk in Hardenberg.

Pluimveedierenarts Rowdy Plantema legde de eerste steen voor de nieuwe Pluimveepraktijk Plantema samen met zijn vrouw J. Plantema-Lips en zijn zoon Arnaud, algemeen directeur van Agraplan Farmaca, een bedrijf in aanvullende diervoeders en diergeneesmiddelen, en van exportbedrijf MedPharma, die beide op de bovenverdieping van het nieuwe pand worden gevestigd. In het nieuwe pand komen behalve kantoorruimten een sectielokaal en laboratoriumruimten.

De eerste steen bestond uit een herinneringsplaquette met de Latijnse tekst ’Gallus in suo sterquilinio plurimum potest’, wat in het Nederlands zoveel betekent als: ’Een haan is het stoutst op zijn eigen mesthoop’.

Foto

Albert Papenburg

Eén reactie

  • no-profile-image

    Lies de Boed

    Geweldig!!!!! Van Harte Gfeliciteerd!!!!
    Met deze MIJLPAAL.

Of registreer je om te kunnen reageren.