Pluimveehouderij

Achtergrond 905 x bekeken

Jaap van Deelen

Jaap van Deelen uit De Glind (Gld) zit sinds november 2006 namens de biologische pluimveehouders in het bestuur van de landelijke NOP-kring Leghennenhouders.

Biologisch legpluimveehouder Jaap van Deelen volgt in de landelijke NOP-kring Leghennenhouders Chris Borren uit Voorthuizen op namens de biologische pluimveehouders. Chris Borren vertegenwoordigde eerder de biologische pluimveehouders, maar Chris Borren legt vanwege de bouw van nieuwe stallen voor biologische leghennen zijn bestuursfuncties neer.

BPV-voorzitter - Jaap van Deelen heeft 12.000 biologische leghennen. Hij is voorzitter van de Biologische Pluimveehouders Vereniging (BPV) (ook als opvolger van Chris Borren) en lid van de vakgroep biologische landbouw van LTO.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.