Pluimveehouderij

Achtergrond

Cindy Raaphorst

Ir. C.J.M. (Cindy) Raaphorst is op 15 december 2006 vertrokken bij de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) in Zoetermeer.

Mariëlle Bruijnis neemt het takenpakket van Cindy Raaphorst bij de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) over.

Functies van Cindy Raaphorst bij PVE - Cindy Raaphorst werd op 1 november 2001 bij de beleidsmedewerkster op de afdeling SPE (Sectorafdeling Pluimvee(vlees) en Eieren). Cindy Raaphorst hield zich de eerste twee jaar bezig met onder meer beleid voor de verwerkende industrie (slachterijen en uitsnijderijen), vanaf 2002 richtte zij zich op onderzoek en verwerking van gegevens Actieplan Salmonella en Campylobacter en voerde ze het secretariaat van Avipol.

Cindy Raaphorst oriënteert zich nog op haar verdere loopbaan.

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.