Pluimveehouderij

Achtergrond 1144 x bekeken

Henri Verstappen

Henri Verstappen is sinds 1 november 2006 bedrijfsleider van pluimveeslachterij Bevers bv in Uden.

Bij pluimveeslachterij Bevers bv in Uden wordt Henri Verstappen ook verantwoordelijk voor de verkoop van kipproducten en parelhoenproducten.

Al eerder bij Bevers - Henri Verstappen (44), die vanaf zijn 21e gedurende 15 jaar zelfstandig poelier was in Eindhoven, werkte vanaf 1997 ook al 3,5 jaar bij pluimveeslachterij Bevers bv in Uden. Hij was bij deze pluimveeslachterij betrokken bij het ontwikkelen van het concept Kemper Kip. Pluimveeslachterij Bevers was toen net overgenomen door Herman Kemper, producent van biologische kippen en scharrelkippen.

Bij Pingo Poultry - In 2000 vertrok Henri Verstappen, na het afronden van een studie bedrijfskunde, naar Nutreco-dochter Pingo Poultry, waar hij als productmanager voor diverse retailers kipconcepten heeft ontwikkeld. Door de reorganisatie na de overname van Pingo Poultry door Plukon vorig jaar, verviel zijn functie.

Pluimveeslachterij Bevers bv
Frontstraat 5
5405 AK Uden
Telefoon: (0413) 26 26 05

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.