Pluimveehouderij

Achtergrond

Munters-gootsysteem voor coolpads

Het Munters WDP100-AL-gootsysteem is een duurzame methode voor de montage van 100 mm dikke CELdek-verdampingskoelpads en de aanvoer van water naar de pads.

De combinatie van montage van de coolpads met de aanvoer van water naar de coolpads maakt van het Munters WDP100-AL-gootsysteem een compleet systeem voor het inbouwen van een koelfunctie in het ventilatiesysteem van een gebouw.

Goten zonder roest

De zelfdragende elementen van het Munters WDP100-AL-gootsysteem zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie. De belangrijkste bouwstenen van het systeem zijn de goten van geëxtrudeerd aluminium (gaat corrosie en lekkage tegen) aan de boven- en onderkant.

Zelfreinigende waterleiding

In de bovenste goot is een geperforeerde waterleiding ingebouwd met een zelfreinigende vorm. Deze waterleiding zorgt voor een gelijkmatige verdeling van water over de bovenkant van de coolpads, waardoor in de coolpads geen droge stukken voorkomen.

Robuuste panelen

De panelen zijn bijzonder robuust, wat een grotere afstand tussen de houders mogelijk maakt.

Munters Europe AB Humicool Division

Sven Tisell
• e-mail: sven.tisell@munters.se
• internet: munters.nl
• PO Box 434, SE-191 24 Sollentuna (Sweden)
• tel. (0046) 86 26 63 00
• fax (0046) 87 54 56 66

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.