Pluimveehouderij

Achtergrond 341 x bekeken

Handboek KWIN-Veehouderij 2006-2007

De nieuwe editie van KWIN-Veehouderij is verschenen.

Statistische prijsinformatie

KWIN-Veehouderij is een jaarlijkse uitgave van de divisie Veehouderij van de Animal Sciences Group (ASG ) van Wageningen UR. De KWIN bevat statistische prijsinformatie over onderdelen van veehouderijbedrijven en normen voor het maken van berekeningen, bedrijfsevaluaties en begrotingen. KWIN-Veehouderij betreft vrijwel alle veehouderijsectoren, waaronder pluimvee.

Verschillende doeleinden

Het boek leent zich voor verschillende doeleinden. De normen geven inzicht in de hoogte van de prijzen op middellange termijn. Hierdoor zijn ze geschikt als basis voor planningsystemen en evaluatiesystemen. Ook is er voor alle sectoren een saldoberekening.

Handboek bestellen

U kunt Handboek KWIN-Veehouderij 2006-2007 via internet bestellen.

Informatie over digitale KWIN

U kunt ook informatie opvragen over de digitale KWIN .

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.