Pluimveehouderij

Achtergrond

Gertjan Rooijakkers

Gertjan Rooijakkers wordt per 1 november 2006 bedrijfsadviseur Legpluimvee bij Cehave Landbouwbelang Voeders bv.

Gertjan Rooijakkers ruilt daarmee van functie met Ivo Wetemans en blijft daarnaast bedrijfsadviseur kalkoenen.

Carrière Gertjan Rooijakkers

Gertjan Rooijakkers (39) heeft sinds 1990 ervaring als pluimveevoorlichter/adviseur bij de toenmalige DLV, veevoerfabrikant Coppens in Hogeloon en Landbouwbelang (later Cehave Landbouwbelang) met het accent op kalkoenen en vleeskuikenouderdieren. Na de vogelpest combineerde Gertjan Rooijakkers zijn functie als bedrijfsadviseur kalkoenen en vermeerdering bij Cehave Landbouwbelang met die van verkoper van jonge hennen bij Interbroed.

Cehave Landbouwbelang Voeders bv

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.