Pluimveehouderij

Achtergrond

Léon Moonen

Léon Moonen, vermeerderaar in Nederweert (L) is een van de drie mensen die door een vertrouwenscommissie zijn voorgedragen voor het bestuur van de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB). De bestuursverkiezing is op 7 november.

Léon Moonen, vermeerderaar in Nederweert (L) is een van de drie mensen die door een vertrouwenscommissie zijn voorgedragen voor het bestuur van de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB). De bestuursverkiezing is op 7 november.

Léon Moonen, die nu kandidaat is voor het LLTB-bestuur, is bestuurslid van de landelijke NOP-kring Vermeerderaars en Opfokkers.

Bestuursverkiezing op 7 november
Tot 31 oktober kunnen tegenkandidaten worden ingediend. De bestuursverkiezing en bestuurswisseling vindt plaats tijdens de ledenraadsvergadering op 7 november. Het bestuur gaat daarna onderling de portefeuilles verdelen.

Jos Mans treedt af
Jos Mans, scharrelkippenhouder in Tungelroy, treedt volgende maand af als LLTB-bestuurslid. Mans, voorzitter van de LLTB-kring Weert en bestuurslid van de landelijke NOP-kring Leghennenhouders, heeft er dan tien jaar (hoofd)bestuurschap van de LLTB opzitten.


Ga naar de site van de LLTB

Ga naar de site van de NOP

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.