Mechanisatie

Nieuws

Bas Zegeren wint hoofdprijs TREKKER-magazine

Bas Zegeren (21) uit het Drentse Ruinen is de winnaar van de hoofdprijs die mechanisatievakblad TREKKER in het kader van zijn 30-jarig bestaan weggaf.

Deze prijs is een jaar lang gratis rijden met een Fendt van het type 724 Vario. De prijs werd beschikbaar gesteld door Fendt-importeur Mechan Groep in Achterveld (U.) en heeft een waarde van ongeveer € 35.000.

Bas Zegeren (l.) ontvangt van Trekker-hoofdredacteur Bas van Hattum de hoofdprijs in het kader van 30-jarig bestaan van TREKKER-magazine. - Foto: Herbert Wiggerman
Bas Zegeren (l.) ontvangt van Trekker-hoofdredacteur Bas van Hattum de hoofdprijs in het kader van 30-jarig bestaan van TREKKER-magazine. - Foto: Herbert Wiggerman

Meeste stemmen

Bas won de hoofdprijs omdat hij de meeste stemmen voor zich wist te winnen onder de 5 finalisten die meedongen naar deze hoofdprijs. Van de ruim 5.500 stemmen wist hij er ruim 1.800 voor zich te winnen; het hoogste aantal.

‘Waardevolle prijs’

TREKKER-Hoofdredacteur Bas van Hattum: “Het was een hele eer om deze prijs weg te mogen geven. En zelfs zenuwslopend! In 30 jaar is er niet eerder zo’n waardevolle prijs aan een abonnee gegeven als deze. Bijzonder mooi om te zien is dat mensen uit heel Nederland zich hadden aangemeld voor deze prijs. En uit alle branches: van veehouders tot loonwerkers en van akkerbouwers tot specialisten die met hun trekkers werken voor het waterschap.”

30-jarig bestaan

Deze prijs is de hoofdprijs die door TREKKER-magazine werd weggeven in het kader van het 30-jaar bestaan van het vakblad. Eerder dit jaar werden er al vele kleinere prijzen weggegeven, zoals gereedschapsets, jassen en zelfs een complete set trekkerbanden ter waarde van € 12.000.

Bijzonder detail: winnaar is Bas Zegeren heeft zelf geen bedrijf, maar is monteur bij loonbedrijf Jansen in Tiendeveen (Dr.). De trekker komt op dit loonbedrijf te draaien tussen een paar andere Fendts en vele John Deere-trekkers. Ook bijzonder: Jansen in Tiendenveen heeft een tweede locatie in Oost-Duitsland en de trekkers rijden diverse keren per jaar over de weg die kant op.

Of registreer je om te kunnen reageren.