Mechanisatie

Nieuws

Alle Lindner data op je mobiel

Linder en ZF hebben een app gebouwd die via telematica alle trekker gegevens toont op de mobiele telefoon.

De TracLink-app krijgt zijn informatie rechtstreeks van de trekker. Daarvoor wordt een bluetooth verbinding met de diagnosestekker van de trekker gemaakt. Op de telefoon zijn zo alle parameters die de trekker registreert af te lezen. Te denken valt aan de motorgegevens (temperatuur, draaiuren en toerental), als ook hydrauliek en PTO-snelheden.

Afbeelding: Lindner
Afbeelding: Lindner

De app kan ook waarden berekenen zoals het gemiddeld verbruik, de gemiddelde rijsnelheid en rijafstanden. Ook de waarden van de hellingshoeksensoren zijn zichtbaar via de app. Zelfs de stoelsensor is verbonden met het systeem. Uiteraard zijn de gegevens op te slaan en zo makkelijker te analyseren op een laptop.

Of registreer je om te kunnen reageren.