Dit is het uiterlijk van de nieuwe Case IH Magnum-serie, volgens een teaservideo van een Amerikaanse Case IH-dealer. De motorkap lijkt nu op de styling van de Optum-serie. MechanisatieNieuws

Case IH toont nieuwe Magnum in de VS

Machinefabrikant Case IH introduceert binnenkort een nieuwe Magnum-serie in de Verenigde Staten.

Case IH introduceert 13 februari een vernieuwde Magnum-trekkerserie in de Verenigde Staten. Dat maakt de machinefabrikant bekend middels een korte teaservideo, met weinig details.

Echter, de Amerikaanse Case IH-dealer ‘Central Illinois Ag’ deelt óók een teaservideo, met meer informatie. Zo is bijvoorbeeld het nieuwe uiterlijk zichtbaar.

Lees verder onder de video

Case Magnum krijgt looks Optum

Het uiterlijk van de Magnum is gewijzigd en de styling ervan lijkt op die van de ‘kleinere’ Optum-trekkerserie. Ook zijn er korte shots van de cabine zichtbaar: daarop is te zien dat de Case IH Magnum onder meer een nieuwe armleuning en joystick krijgt.

Het nieuwe bedieningsconcept lekte al eens uit. In de A-stijl van de cabine hangt nu ook een nieuw, digitaal ‘dashboard’.

  • Dit is het uiterlijk van de nieuwe Case IH Magnum-serie, volgens een teaservideo van een Amerikaanse Case IH-dealer. De motorkap lijkt nu op de styling van de Optum-serie.

    Dit is het uiterlijk van de nieuwe Case IH Magnum-serie, volgens een teaservideo van een Amerikaanse Case IH-dealer. De motorkap lijkt nu op de styling van de Optum-serie.

  • Deze foto lekte vorige maand uit. Hier is het nieuwe bedieningsconcept goed te zien. De multifunctionele rijhendel herbergt veel functies. - Foto: Arable Men - Its in the soil (Facebook-pagina)

    Deze foto lekte vorige maand uit. Hier is het nieuwe bedieningsconcept goed te zien. De multifunctionele rijhendel herbergt veel functies. – Foto: Arable Men – Its in the soil (Facebook-pagina)

  • Een screenshot uit de teaservideo: hier is een nieuwe armleuning zichtbaar.

    Een screenshot uit de teaservideo: hier is een nieuwe armleuning zichtbaar.

  • Nog een screenshot uit de teaservideo. Een nieuw, digitaal scherm in de A-stijl dat dient als dashboard.

    Nog een screenshot uit de teaservideo. Een nieuw, digitaal scherm in de A-stijl dat dient als dashboard.

Lees ook onze Trekkertest met de Case IH Puma, Optum en Magnum

Beheer
WP Admin