Deze foto bewijst dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning. Opvallend is vooral de nieuwe rijhendel. MechanisatieNieuws

Uitgelekt: CNH werkt aan nieuwe armleuning

CNH, het moederbedrijf van de trekkermerken Case IH, New Holland en Steyr, werkt aan een nieuwe armleuning voor trekkers. Dat blijkt uit deze foto, die rond gaat over Facebook.

Op de uitgelekte foto is een vernieuwde armleuning zichtbaar in een zware Case IH-trekker. Het is niet bekend of dit de uiteindelijke vorm is voor een nieuw bedieningsconcept van CNH-trekkers, of dat het slechts om een studiemodel gaat. Wat vooral opvalt: een grotere touchscreenterminal, herziene multifunctionele rijhendel met méér functies en 2 draaidrukknoppen.

Lees verder onder de foto

Deze foto bewijst dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning. Opvallend is vooral de nieuwe rijhendel. - Foto: Arable Men - Its in the soil (Facebookpagina)

Deze foto bewijst dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning. Opvallend is vooral de nieuwe rijhendel. – Foto: Arable Men – Its in the soil (Facebookpagina)

Dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning is voor de hand liggend. De huidige rijhendel werd namelijk in 2008 gepresenteerd en is dus inmiddels 10 jaar oud.

De spionagefoto gaat rond over sociale media. Wellicht maakt Case IH het nieuws officieel bekend op de Sima, die plaats heeft van 24 tot 28 februari in Parijs.

Beheer
WP Admin