Mechanisatie

Nieuws 4 reacties

Uitgelekt: CNH werkt aan nieuwe armleuning

CNH, het moederbedrijf van de trekkermerken Case IH, New Holland en Steyr, werkt aan een nieuwe armleuning voor trekkers. Dat blijkt uit deze foto, die rond gaat over Facebook.

Op de uitgelekte foto is een vernieuwde armleuning zichtbaar in een zware Case IH-trekker. Het is niet bekend of dit de uiteindelijke vorm is voor een nieuw bedieningsconcept van CNH-trekkers, of dat het slechts om een studiemodel gaat. Wat vooral opvalt: een grotere touchscreenterminal, herziene multifunctionele rijhendel met méér functies en 2 draaidrukknoppen.

Lees verder onder de foto

Deze foto bewijst dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning. Opvallend is vooral de nieuwe rijhendel. - Foto: Arable Men - Its in the soil (Facebookpagina)
Deze foto bewijst dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning. Opvallend is vooral de nieuwe rijhendel. - Foto: Arable Men - Its in the soil (Facebookpagina)

Dat CNH werkt aan een nieuwe armleuning is voor de hand liggend. De huidige rijhendel werd namelijk in 2008 gepresenteerd en is dus inmiddels 10 jaar oud.

De spionagefoto gaat rond over sociale media. Wellicht maakt Case IH het nieuws officieel bekend op de Sima, die plaats heeft van 24 tot 28 februari in Parijs.

Laatste reacties

 • stickie

  Ziet er goed uit op het eerste gezicht, maar daar waren ze ook wel keer aan toe na 10 jaar.

 • mtseshuis

  De oude is niks mis mee, moeten oppassen dat het niet zo'n abracadrabra zooitje wordt als bij JD, alleen extra (isobus) functies op de multicontroller zijn heel welkom, net als een groter, ontspiegeld!! scherm.
  Hoop dat het niet zo'n instellingenmenu gevalletje wordt, dan is het gauw gebeurd met Case, zijn nu lekker simpel te bedienen en te rijden.

 • stickie

  @mtseshuis, Ik heb er twee met de de huidige multicontroller er is ook niks mis mee.
  Maar wel keer tijd voor een update want kunt niet nog eens 10 jaar hiermee doorgaan.
  Ik vind het wel prettig als er dingen zoals radio en kachel te bedienen zijn.
  En de cabine van Maxxum,Puma,Optum mag wel update hebben en vooral wat groter op de Puma en de Optum die word echt te klein als je het vergelijkt met JD En Fendt

 • Wim Douwe

  zo te zien is er nog steeds geen ruimte om je been onder de leuning weg te draaien - gemiste kans!! Als je de hele dag achteruit moet kijken is de bewegingsruimte onvoldoende

Of registreer je om te kunnen reageren.