Mechanisatie

Nieuws 2 reacties

Doorsmeren via de telefoon

Machinefabrikant Kuhn introduceert een slimme app: Redvista.
Richt telefoon of tablet op de machine, en de app zoekt er de documentatie bij. - Foto's: Kuhn
Richt telefoon of tablet op de machine, en de app zoekt er de documentatie bij. - Foto's: Kuhn

Werkplaatshandboeken overbodig maken

Kuhn’s doel is werkplaatshandboeken, die meestal verloren raken of kapot gaan, overbodig te maken. Elke boer, trekkerchauffeur of monteur krijgt zo ter plekke inzicht en kan meteen het juiste onderhoud plegen.De app is gratis. Nadat registratie op MyKuhn.com kan de gebruiker het serienummer van de machine ingeven en de app gebruiken. Hij is al vrijgegeven in acht landen waaronder Engeland, Frankrijk, Duitsland en Polen. Nederland volgt waarschijnlijk in 2019. Kuhn wint met deze slimme app een zilveren innovatieaward op de Sima in 2019.

De smeerpunten en plaatsen waar onderhoud dient plaats te vinden verschijnen virtueel op het scherm van je smartphone.
De smeerpunten en plaatsen waar onderhoud dient plaats te vinden verschijnen virtueel op het scherm van je smartphone.

Laatste reacties

  • burgt

    handig zeker ook voor personeel en je weet direct de onderhoudspunten te vinden zeker bij machines in gebruik [vuil]

  • Tinus1

    We zorgen met zijn allen dat we wel heel afhankelijk worden van die 'telefoon' . Hierdoor worden ook zeer afhankelijk van de producenten. Het is zeker handig maar we moeten met zijn allen in algemeenheid uitkijken voor afhankelijkheid van grote concerns, nu is het gratis maar dadelijk wordt het betalen! En dan kunnen we niet zonder.

Of registreer je om te kunnen reageren.