Mechanisatie

Nieuws

Spuitenbouwer Beyne koopt Vogel & Noot

De Belgische spuitenbouwer Beyne neemt het failliete Vogel & Noot over. Het verwerft daarmee een springplank naar de Balkan en Oost-Europa.

De overname betreft alle grond, gebouwen en wisselstukken in de Oostenrijkse thuislocatie Wartberg. Ook de productie van slijtdelen onder de naam Premium Parts komt in handen van Beyne evenals de importeur van Vogel & Noot in Roemenië. Twee Hongaarse fabrieken gaan naar Duitse bedrijven, waaronder de ploegenfabriek.

Snelle opstart productie Premium Parts

Beyne wil de productie bij Premium Parts zo snel mogelijk weer opstarten. Het Roemeense Agrorom in Arad betekent dat Beyne nu voet aan de grond heeft in de Balkan, waar het zijn spuiten aan de man wil gaan brengen.

Spuitenbouwer Beyne krijgt door de overname van Vogel & Noot voet aan de grond in Oost-Europa.</p>
<p><em>Foto: Beyne</em>
Spuitenbouwer Beyne krijgt door de overname van Vogel & Noot voet aan de grond in Oost-Europa.

Foto: Beyne

Of registreer je om te kunnen reageren.