Mechanisatie

Nieuws 4184 x bekeken 1 reactie

TREKKER zoekt tester JCB Fastrac 4220

In de rubriek 'Merkenwissel' van TREKKER staat nu eens geen 'gewone' trekker, maar de JCB Fastrac 4220. TREKKER zoekt een kritische gebruiker van deze categorie materieel die een 4220 voor de redactie wil uitproberen.

Een groter verschil tussen een trekkerserie en zijn opvolger is bijna niet denkbaar. Zo opende TREKKER in editie 318 van maart 2015 het verslag van een proefrit (even teruglezen: vanaf pagina 26). Het geeft de indrukken weer van een redacteur die het pre-productiemodel van deze Fastrac een dagje mocht uitproberen.

Daar zet de TREKKER-redactie een wat langere praktijkervaring van een lezer van het blad náást. En wel in de rubriek Merkenwissel. JCB werkt daar aan mee door een 4220 voor één of twee weken uit te lenen. De Fastrac staat eigenlijk bekend als een echte transporttrekker. Maar de fabrikant belooft dat deze net zo goed - zo niet nog beter - geschikt is voor de grondbewerking, zoals (zwaar) ploeg-, kopeg- en zaaiwerk. Mee eens na de testperiode, of komen er kanttekeningen?

Geef je op

Interesse in een carrière als testrijder? Voor een afgewogen oordeel zoekt TREKKER wel iemand die op zijn bedrijf of voor zijn baas met een vergelijkbare machine van een ander merk werkt, of met een trekker van pak 'm beet 200-250 pk. Via deze link kunt u een mailtje naar de redactie sturen. Daarin graag naam, telefoonnummer, soort bedrijf, merk en type van de eigen machine, en een inschatting van de werkzaamheden die de JCB voor de kiezen krijgt. Grijp die kans!

Foto

  • Volgens JCB is de Fastrac 4220 voor (zware) grondbewerking net zo geschikt als voor transport. Foto's: Mervyn Bailey

    Volgens JCB is de Fastrac 4220 voor (zware) grondbewerking net zo geschikt als voor transport. Foto's: Mervyn Bailey

  • Deze Fastrac thuis uitproberen? Meld je aan!

    Deze Fastrac thuis uitproberen? Meld je aan!

Eén reactie

  • janvaneijck

    We zijn geïnteresseerd in de fastac 4220 trekker .voor meer informatie.vaneijck.nl Jan van Eyck 06 22664689 . We testen graag voor serieuz resultaat

Of registreer je om te kunnen reageren.