Mechanisatie

Nieuws

Samenwerking Mechatec en Grimme

Mechatec uit Tollebeek (Flevoland), producent van geavanceerde kistenvullers, -stapelaars, -kantelaars en -wassers, gaat samenwerken met Grimme uit het Duitse Damme.

In eerste instantie zal het gaan over een samenwerking in Nederland, omdat hier grote vraag is naar dit soort machines. Dat komt omdat kistenbewaring in Nederland meer in zwang is dan elders.

Het voordeel voor Mechatec is dat Grimme een fijnmazig dealernet heeft. Alle Grimme-dealers in Nederland krijgen de gelegenheid om de gehele range Mechatec-machines aan hun klanten aan te bieden. Het voordeel voor Grimme is dat het voortaan ook kistenvullers, -stapelaars, -kantelaars en -wassers kan aanbieden. Deze machines had Grimme nog niet in zijn assortiment. Grimme wordt hiermee nog meer full-linder dan dat het al was, aldus Piet de Jong van Grimme.

De samenwerking is op 27 juli 2016 ingegaan en zal in de loop van de tijd stap voor stap worden uitgebreid. De machines van Mechatec blijven via Grimme onder eigen kleur en merk verkocht worden, niet in het rood zoals Grimme-machines.

Flowmaster van Mechatec in Tollebeek.</p>
<p>Foto: Mechatec
Flowmaster van Mechatec in Tollebeek.

Foto: Mechatec

Of registreer je om te kunnen reageren.