Mechanisatie

Nieuws

Versatile kniktrekker jubileumeditie

In 2016 is het precies 50 jaar geleden dat Versatile in Canada kniktrekkers in massaproductie nam. Daarom komt het merk nu met een jubileumeditie.

De Versatile Legendary Limited Edition is gespoten in de historische rood-geel-zwartcombinatie en voorzien van speciale bestickering. Verder kreeg de trekker een leren stoel met speciaal logo, en een bijzonder serienummer. De koper krijgt een plaquette met zijn naam, de naam van de dealer, en de productiedatum.

De fabriek in het Candese Winnipeg was eind vorige eeuw in handen van New Holland en produceerde toen de trekkers in New Holland-blauw. Bij de fusie van New Holland met Case IH werd New Holland gedwongen de fabriek in Canada te verkopen. John Buhler kocht de fabriek, en bracht de kniktrekkers in terracotta en onder eigen naam op de markt. Inmiddels is het Russische Rostselmash eigenaar van de fabriek. De jubileumeditie is leverbaar in de typen 375, 400, 450, 500 en 550 en als Deltatrack 450, 500 en 550. Ze zijn leverbaar vanaf juli 2016.

Of registreer je om te kunnen reageren.