Mechanisatie

Nieuws

Prestigieuze gouden Valtra N174

Valtra viert zijn 'Golden Tractor for Design 2016' met een gouden editie van de N174. Naast de reeds ruim beschikbare custom-made-opties van de Finse fabrikant kan de klant nu ook kiezen voor 'gouden' accenten op zijn bekroonde N174.

Met dit vernieuwende model won Valtra 2 diverse gewilde awards: naast de genoemde designprijs tijdens de Agritechnica ook de 'Machine of the Year 2016' van het Duitse DLV (Deutscher Landwirtschaftsverlag), categorie standaardtrekkers. De Golden Tractor for design 2016 is onderdeel van de Tractor of the Year-award (TOTY) waar ook de redactie van TREKKER in de jury zit.

Om dit te onderstrepen ontwierp de Unlimited Studio van het Scandinavische merk een gouden versie van de succesvolle N-serie. Komend voorjaar zet het Finse merk deze trekker in op speciale evenementen en beurzen. Ook gebruikers kunnen voor deze Unlimited-specificaties kiezen. De extra's voor de Valtra N174 zijn heldere gouden graphics, getinte ruiten en 'Golden award'-stickers op de deurstijlen. Qua interieur kreeg de cabine een met bruin leer bekleed stuurwiel en dito zitting, en een exclusieve Unlimited-donkergrijze vloermat.

Maatwerk op het hoogste niveau

Valtra staat wereldwijd bekend vanwege zijn 'custom-built-concept'. Gebruikers kunnen op basis van hun individuele wensen kiezen uit honderden Unlimited-functies en -opties. Vandaag de dag verlaat ongeveer 10 procent van alle nieuwe Valtra's de fabriek via de Unlimited Studio.

Foto

  • De gouden Valtra N174 wordt ingezet voor evenementen en beurzen. Ook nieuwe eindgebruikers van de Valtra N-serie kunnen voor deze 'Unlimited specificaties' kiezen.

    De gouden Valtra N174 wordt ingezet voor evenementen en beurzen. Ook nieuwe eindgebruikers van de Valtra N-serie kunnen voor deze 'Unlimited specificaties' kiezen.

  • Prestigieuze gouden Valtra N174
  • Prestigieuze gouden Valtra N174

Of registreer je om te kunnen reageren.