Mechanisatie

Nieuws 2528 x bekeken 2 reacties

Grote bak kunstmest

De Tulip Centerliner Cargo is een getrokken voorraadbak die 7.000 tot 9.000 liter kunstmest kan laden. Vervolgens wordt de mest overgeladen in een kunstmeststrooier die achterop in een driepuntshef van de Cargo-trailer is gemonteerd.

De Cargo brengt de kunstmest gedoseerd via een hydraulisch aangedreven transportband in de kunstmeststrooier. Die heeft een automatische niveauregeling. Optie is een weeginrichting, het chassis is hierop voorbereid. De bak is optioneel ook in rvs leverbaar. De Cargo staat standaard op Alliance 28L26-banden met blokprofiel. Andere banden zijn uiteraard mogelijk.

Rvs onderdelen voor meer slijtvastheid

De vernieuwde Centerliner-kunstmeststrooier heeft meer rvs onderdelen voor een grotere slijtvastheid en is te koop met grotere bakinhouden. Bovendien heeft de strooier een verbeterd weegsysteem en een nieuw design.

Laatste reacties

  • 8911077012

    he mag boer niet meer met goed fasoen 1500 uur voor bakje koffie naar huis bak niet leeg shit

  • vink

    en lekker met 15 ton gewicht rondtoeren op je land

Of registreer je om te kunnen reageren.