Mechanisatie

Nieuws 2420 x bekeken

Hissink importeert Agricube van Carraro

Oeken (Gld.) – Extra smal? Extra laag? Voor gebruikers met speciale toepassingen heeft Carraro met de Agricube een lijn trekkers te koop onder de naam Agricube. De firma Hissink in Oeken importeert deze trekkers.

Carraro is vanouds bekend als machinebouwer, werd later actief in de productie van transmissies, en nu dus in complete trekkers. Het bouwt ook trekkers in de kleuren van andere merken, denk aan Massey Ferguson en Claas. De eigen trekkers kregen onlangs een make-over qua uiterlijk en, belangrijker, techniek.

De Agricube is er in vermogens van 70 tot 100 pk. Naast de basisuitvoering zijn er een semi-smalspoorvariant én een smalspoorvariant, tot minder dan een meter breed. Kortom: geschikt voor het segment groenbeheer, fruitteelt en boomkwekerij. En er is een extra laag model om onder lage doorgangen te kunnen rijden. Dit type heeft ook een zware vooras, zodat er gewichtige werktuigen in de hef kunnen.

De klant heeft behalve in type nog veel keuze in de uitvoering: met beugel, cabine, onder last schakelbare voor- en achteruit, onder last schakelbare hoog-laag, 30 of 40 km/u-transmissie, meerdere oliepompen, fronthef en frontaftakas.

Foto

  • Hissink importeert Agricube van Carraro
  • Hissink importeert Agricube van Carraro
  • Hissink importeert Agricube van Carraro

Of registreer je om te kunnen reageren.