Mechanisatie

Nieuws 1752 x bekeken

Nieuwe monteursbeurs: Equipvak

Amsterdam - Midden 2016 vindt de eerste editie van de Equipvak plaats, een nieuwe beurs speciaal voor werknemers en eigenaren van (landbouw)mechanisatie-, auto- en truckbedrijven.

Op de Equipvak zal alles te zien zijn wat betreft werkplaatsinrichting, gereedschappen en reiniging. De Equipvak is een initiatief van het RAI Equipment Platform dat onder de vlag van RAI Vereniging valt. Na het wegvallen van de vergelijkbare AutVakRAI in 2013, onderzocht deze organisatie in 2014 of er überhaupt nog wel behoefte is aan een dergelijke beurs. De uitslag van het onderzoek luidde dat algemene vakbeurzen steeds minder aantrekkelijk worden gevonden. "Maar er blijkt wel behoefte aan kleinere, thematische evenementen", zo vertelt ons voorzitter Arian van den Berg. De Equipvak is hiervan het resultaat. Het grote verschil met de AutoVakRAI is dat de Equipvak geen onderdelen en aanverwante zaken heeft; enkel werkplaatsinrichting, gereedschap en 'carwash', oftewel een echte 'monteursbeurs'.

Volgens de organisatie is nu 75 procent (29 standhouders) van de 9.000 m2 beursvloer verkocht. De beurs zal plaatsvinden in de Expo Haarlemmermeer op 31 mei en 1 en 2 juni 2016. Meer info bij www.raivereniging.nl

Foto

  • Nieuwe monteursbeurs: Equipvak
    Foto: RAi vereniging

Of registreer je om te kunnen reageren.